Savtalanítás

A sejtbiológiai kutatások eredményeként mára nyilvánvalóvá vált, hogy az emberi szervezet alapvető problémája az elsavasodás, emiatt működnek rosszul egyes szerveink, alakulnak ki betegségek, telepszenek meg kórokozók és az elhízásnak is ez az elsődleges oka.

Szemben a gyógyszeripar (-lobbi?) által nyújtott megoldásokkal (ami szinte kivétel nélkül a tüneteket igyekszik [illetve tudja] kezelni), a valódi és tartós megoldás a kóros állapot OKÁNAK a megszüntetése, azaz a SAVTALANÍTÁS (másnéven lúgosítás). Ha megszabadítja szervezetét a savas méreganyagoktól, egészsége magától helyreáll, tünetei megszűnnek, mindenféle vitaminok és drága csodaszerek nélkül is érezhetően energikusabb, kiegyensúlyozottabb és ellenállóbb lesz, fizikai és mentális értelemben is.

Ez tulajdonképpen egy roppant egyszerű dolog, és a gyakorlat azt igazolja, hogy működik. A rövid egy év alatt, amióta lúgosító termékeink elérhetők Magyarországon, nagyon sok TÚLSÚLYOS, ALLERGIÁS, CUKORBETEG, MAGAS VÉRNYOMÁSOS, MIGRÉNES és BŐR-problémákkal küzdő betegnek csökkent illetve múlt el teljesen betegsége segítségükkel.

Étkezési tanácsok

Fogyasszunk minél kevesebb savas és minél több bázikus – lúgos – ételt!

• Savképzõ ételek: az összes húsféle, halak, állati zsír, vaj, margarin, finomított olaj, diófélék, hüvelyesek, sajt, tojás, fehérlisztbõl készült ételek, fehér cukor, ecet, édességek.

• Lúgképzõ ételek: gyümölcsök, gyümölcslevek, zöld levelek, zöldséglevek, egyes gyógyteák, gyökérfélék, nyers zöldségek, burgonya, csicsóka, uborka, tök, hagyma, fokhagyma, fûszernövények, búzakorpa, búzacsíra, teljes kiõrlésû gabonából készült termékek, gesztenye, datolya, füge, szójatermékek.

Nagyon fontos az elfogyasztott táplálék minõsége, elõállításának természetes vagy mesterséges módja, valamint kémhatása. A kísérletek egyértelmûen kimutatták, hogy minél mesterségesebb egy táplálék, annál jobban elõsegíti a rákkeltõ anyagok beépülését a szervezetbe. Ezért veszélyesek a margarinok, a koffeinmentes kávék és az édesítõszerek. Utóbbiak egy része például aszpartamból készül, amiben 10% faszesz van. Ezt a szervezet különféle karcinogén, azaz rákkeltõ anyagokká alakítja.