MI VÁRHATÓ A SAVTALANÍTÓ KÚRÁTÓL?

  1. Általános egészségi állapota igen POZITÍV IRÁNYBA LÉP ELŐRE, s ez felmérhetetlen érték, hiszen segít a testének, hogy gondoskodjon saját magáról.
  2. Megtapasztalhatja, hogy megnő az energiaszintje, kevésbé fárad és jobb lesz a közérzete.
    SPORTOLÓKNAK érezhetően megnő a teljesítő- és állóképességük, elmúlik az izomláz.
  3. Amikor a savak kioldódnak és eltávoznak a zsírszövetből az feleslegessé válik, és a szervezet elkezdi elégetni. Ha valaki tartja magát ahhoz, hogy megiszik naponta legalább 3-4 litert vizet, akkor akár egy-két hónap alatt leadhat akár 5-10 kg-ot - véglegesen.
  4. Elképzelhető, hogy méregtelenítési tüneteket tapasztal majd, mint például hasmenés, influenzához hasonló érzetek, vagy fáradtság. Ez jó, annak a jele, hogy a teste kiüríti az elraktározódott méreganyagokat a szervezetéből.
  5. Talán észreveszi majd, hogy kevésbé éhes, így nem eszik majd olyan gyakran, ahogy szokott. Valószínűleg nincs is annyira szüksége, amennyit egyébként enni szokott. Éhségérzeteink egy része valójában a test víz utáni sóvárgása. Ezt egy egyszerű teszt segítségével eldöntheti. Legközelebb, amikor úgy érzi, muszáj ennie, igyon meg egy liter SuperGreens-t. Az éhségérzet valószínűleg eltűnik.
  6. A túlságosan sovány testben az anyagcsere folyamatok felpezsdülnek, az oxigén- és tápanyagellátás beindul, a kúra második hónapján testsúlygyarapodás várható.
  7. Egyre több zöld ételre vágyik majd, mint pl. salátákra, zöldségekre.
  8. Jobban és mélyebben tud aludni.
  9. Észreveheti majd, hogy a bőre is pozitív változáson megy majd keresztül.
  10. Lehet, hogy tisztulni kezd a gondolkodása, és megszűnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján sokan tapasztalunk. Ahogy gondolkodásunk tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képességünk.
  11. Ha valamilyen konkrét betegségben szenved, ne csodálkozzon, ha tünetei enyhülnek, esetleg el is múlnak!