Aloé vera használata belsőleg

RÁKGYÓGYSZER


Hozzávalók: fél vagy egy kilogramm virágméz, két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera, három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka Elkészítés: Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük, amíg krémsze...rű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe, és tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten is tárolhatjuk. Naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg belőle, legalább negyedórával a főétkezések előtt.

Egy kúra tíz napig tart. Utána célszerű orvoshoz fordulni, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor. A teljes gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség.

http://hu.netlog.com/go/explore/videos/videoid=hu-1675495

Videó szerint:

Frier Romano Zago a brazil örökség kezdte el használni ezt a receptet, míg ő szolgált Betlehemben. Használja néhány, a legjobb hozzávalókat természet kínál: Aloe vera, nyers mézet, vodka vagy más szeszes ital.

A recept:

1 nagy aloe levél. Vegye ki a tövis oldalán a levél.
2 csésze mézet.
3 evőkanál vodka, a whisky és egyéb szeszes ital.

Tedd a turmixgépben, majd tárolja, mint a sötét üveg a hűtőszekrényben. Vegyünk egy evőkanál naponta étkezés előtt, míg a böjt tart. Ezt a tíz napot.  Akkor egy szünetet tíz napig. Ez a rák megelőzésében protokollt.

Címkék: Aloé-vera